Deze pagina gaat over onze Honda en Yamaha en over Turtle onze Land Rover. Built to have fun. Not for Speed.

2018

Ik wilde graag een plek om de Kawonda  en de Hornet te kunnen onderhouden en zo kwamen we op het idee om een schuur te bouwen.  

Klik op de foto om naar de pagina te gaan.

De motor kan dit jaar nog wel de nodige kilometers mee maar moet er wel om denken dat hij aan het eind van het jaar groot onderhoud nodig heeft. Ook was er een poot van de voorvork lek en die moest uiteraard wel vervangen worden.


We hebben uiteraard de nodige kilometers gereden. Ook met onze dochter erbij. Ze heeft van ons een pak ,laarzen en een helm gekregen.


Uiteraard moest er  hierna een mooi tochtje worden gereden.

 

Sandra reed toen nog op de Hornet maar niet lang hierna kreeg ze haar Virago

Uiteraard moest er wel eerst geoefend worden om in een groep te rijden. Dit hebben we dan ook gedaan met een aantal vrienden uit mijn clubbie van de RRR

Niet lang na dit ritje heb ik de Kawonda stickers op de motor geplakt

Ondertussen kwam ik een paar munitiekistjes tegen en heb die aan de Kawonda gemaakt. Ik zat nog wel met een probleem. Hoe moet dat met de knipperlichten. ERven wat zaken proberen en ik kwam uiteindelijk tot de volgende oplossing


We zijn niet lang hierna op vakantie gegaan en toen we terug waren zijn we met z'n 2-en zonder kinderen nog een paar dagen op de motor weggeweest. 

Ik heb eerst nog een Quad Lock aangeschaft zodat we via Kurviger.nl mooie routes konden maken en ik die kon volgen via mijn telefoon

Sandra was benieuwd hoe het er in de Harz uitzag en we zijn langzaam aan naar beneden gereden en daarna opzij richting de Harz en dan met name Bad Sachsa waar ik samen met de RRR  jaarlijks heenga waar we dan slapen in Ons Kasteeltje.

De laatste kilomters van de rit naar huis waren best wel spannend omdat het motorblok niet echt fris meer klonk. De Kawonda is toen ook aan de kant gezet en ik ben op zoek gegaan naar een donormotor. Die heb ik ondertussen gevonden en hoop deze binnenkort op te kunnen halen.

 
E-mailen
Map
Instagram