Deze pagina gaat over onze Honda en Yamaha en over Turtle onze Land Rover. Built to have fun. Not for Speed.

Disclaimer.


De op deze website getoonde informatie wordt door FranskeG.nl met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. FranskeG.nl verstrekt door middel van deze informatie over producten en diensten die door FranskeG.nl worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

FranskeG.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. FranskeG.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van FranskeG.nl opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel FranskeG.nl alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is FranskeG.nl niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door FranskeG.nl worden onderhouden zijn alleen ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel FranskeG.nl uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door FranskeG.nl worden onderhouden wordt afgewezen.

 
E-mailen
Map
Instagram